+31 78 63 14 090

Verandermanagement

Wat doen wij?Verandermanagement

Om een onderneming te veranderen is, naast een gedegen plan, een actieve (co-) management rol nodig. Hierdoor worden besproken ideeën en keuzes daadwerkelijk geïmplementeerd. Dit kan op projectbasis of voor langere tijd, afhankelijk van de situatie. Wij onderscheiden ons door het advies ook daadwerkelijk om te zetten naar doen. We blijven betrokken bij u en uw bedrijf zo lang als nodig is.

Om tot een oplossing te komen voor de situatie waarin uw bedrijf zich bevindt, is het zaak inzicht te krijgen in de problematiek waarmee uw bedrijf te kampen heeft. ACE Partners werkt met een drie-fasen aanpak:

  • Analyse – We maken een gedegen analyse van de situatie.
  • Change – We denken oplossingsgericht en komen met een duidelijk veranderplan.
  • Execute – We implementeren. Dat wat nodig is wordt uitgevoerd.

ACE Partners heeft geen standaard aanpak, ieder bedrijf is uniek. Onze manier van werken kenmerkt zich door kennis om te zetten in uitvoering, gecombineerd met heldere communicatie naar alle belanghebbenden. Daarmee wordt vertrouwen, betrokkenheid en resultaat gecreëerd.

Herstructurering
In een crisissituatie is het van belang om snel de juiste beslissingen te nemen. ACE Partners voert in samenspraak met de belanghebbenden specifieke acties uit.

Lees meer over herstructurering

 

Groei
U streeft naar groei of heeft een groei strategie die u wilt uitvoeren. Er zijn veel ideeën en kansen en er komt steeds meer op u af. ACE Partners helpt u en uw bedrijf de groei ook daadwerkelijk te realiseren.

Lees meer over groei

Wilt u meer weten over onze aanpak?

Theo Lantinga
+31 6 22 08 01 24

Theo

Patrick Roskam
+31 6 22 22 42 41

Patrick