+31 78 63 14 090

Wat doen wij?

Wat doen wij?

Staat uw onderneming voor een uitdaging? Zit u met een complex ondernemingsvraagstuk? ACE Partners is de probleemoplosser voor ieder bedrijf dat zich op een kruispunt bevindt. Met onze kennis van zaken, jarenlange ervaring en no-nonsensementaliteit bieden wij uw bedrijf nieuwe toekomstperspectieven. U kunt altijd op ons bouwen.

ACE Partners biedt bedrijven die zich in een kritische fase bevinden organisatorische én toekomstgerichte oplossingen, om ze voor langere tijd gezond en wendbaar te maken. Door bruggen te slaan, verbinding te maken en handen uit de mouwen te steken, bereiken wij samen met u het gewenste eindresultaat. Onze missie is geslaagd, wanneer dit resultaat goed is voor het bedrijf, het personeel én de aandeelhouders.

Participeren

Ace Partners is naast een operationele probleemoplosser ook een hands-on investeerder. We spreken niet voor niets van Care4Value. Hiervoor zijn wij primair op zoek naar in de Benelux en Duitsland gevestigde industriële ondernemingen met een potentieel voor verbetering.